Bővebb infó: itt

 

Bővebb infó: itt

Finanszírozás

 

ELÉRHETŐ A NYÍLT VÉGŰ PÉNZÜGYI LÍZING!!!!!!!!

 

Már lehetőség van gépjármű vásárlásnál gazdasági társaságok ( cégek ) számára a nyílt végű pénzügyi lízing igénybe vételére a Bécsi Autópark Kft.-nél is!!!!

 

A nyílt végű pénzügyi lízing előnye elsősorban az ÁFA visszaigénylési lehetőség, ezen kívül pedig:

 

-          Személy és haszongépjárművekre is igénybe vehető. Mindez abban az esetben, ha az eladói számla ÁFA tartalommal rendelkezik.

 

-          A gépjármű majdnem teljes vételárából visszaigényelhető az ÁFA

 

-          Akár 50%-os önerővel is indítható a nyíltvégű pénzügyi lízing, amely tőkerészéből rögtön visszaigényelhető az Áfa!

 

-          A havi lízingdíjak is tartalmaznak ÁFÁ-t, ezekből is minden hónapban visszaigényelhető az ÁFA! (kivéve a ha lízingdíj kamattartalma, a havi díj kamat része nem ÁFÁ-s )

A lízingdíjak tőkerészének ÁFA-ját az általános forgalmi adóra vonatkozó jogszabályok előírásai szerint vissza lehet igényelni, a kamatrészt a számviteli törvény szerint költségként lehet elszámolni 

 

-          A maradványértéken a futamidő végén megvásárolható a gépjármű! Ennek mértékét befolyásolja a futamidő hossza. A vételárnak mindössze ebből a csekély maradvbányérték részéből nem lehet az ÁFA-t visszaigényelni.

 

-          A lízingtárgy a lízingbe adó tulajdonában van, de a lízingbe vevő könyveiben kerül aktiválásra, és a lízingbe vevő jogosult az értékcsökkenés elszámolására is.

 

A nyílt végű pénzügyi lízing a kedvezőbb, ha

o         A lízingbe vevő nem rendelkezik az ÁFA megfizetéséhez szükséges szabad forrásokkal, vagy csak szívesebben osztaná el befizetési kötelezettségét a futamidőre;

o         A lízingbe vevő egyáltalán nem, vagy csak negyedévente tud ÁFA-t visszaigényelni

 

-          Gazdasági társaságok részére jelenleg talán ez a legideálisabb finanszírozási forma!!!!

 Amennyiben a gépjárművet nem nálunk, hanem máshol, mástól vásárolja, akkor is keressen minket bizalommal, mert a nem nálunk vásárolt gépjárművek esetében is tudjuk nyújtani a nyíltvégű pénzügyi lízing szolgáltatást!

Reméljük minél több ügyfelünknek felkeltjük érdeklődését, és szolgáltatásunkkal  elő tudjuk segíteni a cégek gépjármű vásárlásait!

  

VÁLTOZÁSOK A FINANSZÍROZÁSBAN!!!!

Tisztelt Ügyfeleink!

2010 január 01-től, illetve 2010 március 01-től jelentős változások léptek életbe a finanszírozásokkal kapcsolatban. A változásokat  előírta 2010 január 01-én a PSZÁF ajánlás, illetve 2010 március 01-től pedig egy Kormányrendelet.

A változások érintették, mind a magánszemélyek, mind pedig a gazdasági társaságok finanszírizási lehetőségeit. Változott a maximum futamidő hosszúsága, illetve az önerő mértéke! Az önerő emelkedésének mértékére befolyással van a devizanem, amelyben fel kívánják venni a hitelt. A finanszírozok elsődlegesen a Forint alapon felvett hiteleket preferálják és a Forintban felvett hiteleknél magánszemélyek és cégek esetében elég a 25% minimum önerővel rendelkezni hitelnél, lízingnél pedig elég a 20%. Az Euro alapú finanszírozási formánál ennél magasabb önerőre van szükség, de általánosságban elmondható, hogy míg az Euro alapunál  40% önerő szükséges  hitelnél, lízingnél pedig 35%. Az Euro és a Forint alapú finanszírozási formát mindegyik velünk szerződésben álló finanszírózó elérhetővé teszi, de a deviza alapú finanszírozást csak gazdasági társaságok vejetik igénybe, abban az esetben, ha realizálható daviza árbevétellel rendelkeznek! A futamidő maximuma általában magánszemélyeknél 84 hónap, cégek esetében pedig 96 hónap. Általánosságban még elmondható, hogy a finanszírozók előnyben részesítik a lízingben történő finanszírozást.

A fent leírt változások a teljesség igénye nélkül kerültek és csak tájékoztató jelleggel a honlapunkra egy általánosan érvényesíthető formában! De mivel a bonyolultsága és szerteágazósága miatt ennél sokkal összetettebb a dolog, kérjük, hogy keressenek meg minket, hogy egyénre szabottan tudjunk ajánlatot készíteni az összes körülmény figyelembe vételével!


FINANSZÍROZÁS

Cégünk meglévő és leendő Ügyfelei részére, magánszemélyeknek és gazdasági társaságoknak egyaránt  elérhetővé teszi a finanszírozási piacon jelenleg igénybe vehető összes konstrukciót és módozatot. Természetesen az egyedi igények kiszolgálása érdekében több finanszírozóval is szerződéses kapcsolatban állunk.


Egy rövid összeállítással a teljesség igénye nélkül felvázoljuk a lehetőségeket:

Finanszírozási lehetőségek :

- hitel (kölcsön) jelenleg nem elérhető szolgáltatás!
- visszhitel, visszlízing (már meglévő gépjárműre felvehető hitel, amely a gépjármű EUROTAX értéket figyelembe véve) jelenleg nem elérhető szolgáltatás!
- lízing (zárt végű , nyílt végű pénzügyi lízing)


 

Módozatok:

- Havi Fix törlesztő részlet. A deviza alapú hiteleknél választható módozat, amely egy tervezhető és kiszámítható finanszírozási forma, a választott futamidő végéig a megállapított havi díjat kell fizetni. A futamidő végén történik az árfolyam változások érvényesítése, a futamidő változásával vagy egyösszegű befizetéssel. A deviza alapú finanszírozást csak vehetik igénybe, amennyiben realízálható deviza árbevétellel rendelkeznek.
- Beépített (integrált) casco a törlesztő részletekbe építve. Előnye a biztosítási piacon található casco díjaknál sokkal kedvezőbb díjtétel.
- Casco mentes változat. (No-Casco)
- Ügyfél által külön kötött casco a finanszírozás mellé.
- Hitelvédelmi és Műszaki garancia szolgáltatás felárral a  törlesztő részletbe építve.

 

A finanszírozási lehetőségek igénybe vehetőek Euro, illetve Forintban is.
A Forintban felvett finanszírozott összeg előnye, hogy biztonságot nyújt a hitelt felvevő számára.

 
Finanszírozási feltételek:

 
Magánszemély esetén:

- Személyi igazolvány, lakcímkártya (amennyiben van), jogosítvány
- Munkaviszony és jövedelem igazolás
A jövedelem igazolás kiváltható lakossági folyószámla kivonattal abban az esetben, ha a rendszeres munkabért a számlára utalja a munkáltató, ebben az esetben az utolsó 3 havi folyószámlakivonatra van szükség

25 éves kor alatt kérhet a finanszírozó kezest.
Passzív KHR (BAR) listában szereplő hiteligénylők is vehetnek fel hitelt kezessel.
Külföldi állampolgár is lehet hiteligénylő egy Magyar állampolgárságú kezessel

 

Cég esetén:

- 30 napnál nem régebbi Cégkivonat
- Aláírási címpéldány
- Az aláíró személy személyi igazolványa és amennyiben rendelkezik lakcímkártyával, abban az esetben arra is szükség van.
- Tárgyévet megelőző évről készült Mérleg és Eredmény kimutatás
- Tárgyévi főkönyvi kivonat, cégszerűen aláírva
- Bizonyos esetekben bekérhet a finanszírozó APEH által kiállított 0-ás igazolást, és a pénzügyi adatok alapján cégen belüli vagy cégen kivüli, illetve másik cég kezest.
 

Finanszírozó partnereink:

CIB Lízing Zrt.

Lombard Lízing Zrt.

Budapest Autófinanszírozási Zrt.

Merkantil Bank Zrt.

MKB Euroleasing Autólízing Zrt.

 


Cégünk tapasztalata alapján egyre többen kerülnek olyan helyzetbe, hogy kénytelenek megválni a finanszírozással megvásárolt személygépjárműveiktől, viszont kiderül a lezárási ajánlat megkérése után, hogy olyan magas összeget kellene egy összegben visszafizetni a lezáráskor, amely meghaladja a gépjármű piaci értékét.
Erre is tudunk megoldást javasolni Ügyfeleinknek!
Amennyiben cégünknek értékesíti a hitellel, lízinggel megterhelt gépjárművét, az általunk kifizetett vételáron felüli részt, amely szükséges a finanszírozás lezárásához és jelenleg nem áll rendelkezésére készpénzben, akkor ennek megoldására kedvező Forint alapú személyi kölcsönt tudunk biztosítani Ügyfeleinknek ingatlan fedezet nélkül!!!!!

 

Cégünk természetesen foglalkozik biztosítás kötésekkel, amelyek a finanszírozóktól teljesen függetlenül köthetőek, készpénzre vásárolt gépjárművek esetében is! A biztosításainkat egy elismert és a biztosítási szférában régóta jelen lévő biztosítás közvetítő cégen keresztül ( CLB Kft.) nyújtjuk Ügyfeleinknek, melynek tarifái kedvezőbbek a biztosítótársaságokénál.

A nálunk vásárolt gépjárművek mellé vásárolható Mapfre garancia, különböző díjtételekkel!


Biztosítási termékeink:

- KGFB (Kötelező Gépjármű Felelősség Biztosítás)
- CASCO
- KGFB + CASCO kötése egyben, kedvezményekkel
- Lakásbiztosítás
- Utasbiztosítás
- Életbiztosítás
- Vételár biztosítás (GAP)
- Önrész biztosítás (casco mellé)

 
Válaszható Biztosító társaságok:

Allianz  

Astra

MKB

Aegon

Generali Providencia

Genertel

Groupama-Garancia

KÖBE

K&H

Posta

UNION

UNIQA

 


Címünk: 1037 Bp, Bécsi út 240.
Telefon/fax: +36(1)367-3438
Mobil: +36(30)985-2915
Eredetvizsgálat: +36 30 300 9483

Nyitva tartás:
hétfő-péntek: 09.00-18.00 óráig
szombat: 10-13 óráig
e-mail: info@becsiautopark.hu

 

dESIGN _Seo_Host: iDigitalMÉDIA 2017
Szenzációs Hitelakció

THM: 6,8%-tól

Részletekről érdeklődjön munkatársainknál.