Üdvözöljük a

Bécsi Autóparknál

Autókereskedésünk 1997-ben nyitotta meg kapuit, mikor még egyéni vállalkozói formában működtünk, majd 2001-ben megalapítottuk a Bécsi Autópark Kft-t.

Az elmúlt több, mint 24 év során folyamatosan fejlesztettük, bővítettük gépjármű parkunkat és kiszolgáló létesítményünket. Ügyfeleinket modern, kulturált környezetben tudjuk kiszolgálni. 2017-ben sikerült bővítenünk telephelyünket, mely által egy új bejárat is nyílt a mellettünk található Shell benzinkút irányába.

Üzletpolitikán szerint nagy hangsúlyt fordítunk az ügyfeleink maximális elégedettségére, mely által sikerült egy nagyszámú ügyfélkört kialakítani. Gépjármű parkunk életkora a magyarországi használt gépjárműpark átlag életkoránál jóval fiatalabbnak mondható, főleg újszerű, keveset futott, sérülésmentes és ellenőrizhető múltú gépjárműveket forgalmazunk.

Minden saját tulajdonú értékesített gépjárművet, 12 hónap motor-váltó garanciával adunk át és lehetőséget biztosítunk az alap garancia kiterjesztésére vagy a gyári garancia meghosszabbítására.

Gépjárműveinket mindenre kiterjedő műszaki állapotlappal adjuk birtokába az új tulajdonosnak.

Autókereskedésünkben a létező összes autó adásvételhez kapcsoló szolgáltatás elérhető, többek között az eredetiségvizsgálat, készpénzes gépjármű felvásárlás, bizományos értékesítés, lízing ügyintézés hozott autóra is, biztosítás, garanciakötés, honosítás, vizsgáztatás, átírás ügyintézés.

Kérjük, nézzen körül weboldalunkon, hirdetési felületeinken és látogasson el hozzánk személyesen is!

Szeretettel várjuk!

Rengeteg márka

Kereskedésünkben megtalálható a legtöbb gyártó típusa

Autófelvásárlás

Készpénzes autóvásárlás, azonnali kifizetés, csere, beszámítás

Hitelek, átírások ügyintézése

Azonnali hitelügyintézés, tanácsadás.

Eredetvizsgálat

Azonnali eredetiségvizsgálat kereskedésünkben

Közel 24 éves történetünk

Alapítva: 1997

 • 1

  Kezdetek
 • 2

  Telephely létesítése
 • 3

  Új telephelyünk a Bécsi úton
 • 4

  2020 - Kereskedésünk fejlesztése
Eladott autók
Megelégedett Ügyfél
Hitelügyintézés
AUTÓVÁSÁRLÁS
1037 BUDAPEST, BÉCSI ÚT 240

VÁRJUK KERESKEDÉSÜNKBEN!