1 ÉV AJÁNDÉK GARANCIA AZ AUTÓINKRA!

Minden olyan gépjárműre amely 15 évnél fiatalabb, és a kilométer számláló a vásárláskor nem haladja meg a 300.000 kilómétert

Cégünk egyedüliként a használtautó piacon nagy hangsúlyt fektet arra, hogy ügyfeleit biztonságban tudja a gépjármű megvásárlása utáni 12 hónapban is. Ezért három garancia biztosító szolgáltatóval is szerződéses kapcsolatban állunk, hogy minden olyan gépjárműre, mely  15 évnél fiatalabb és a kilométer számláló vásárláskor nem haladja meg a 300.000 kilómétert biztosítani tudjuk ezt az alap műszaki garanciát, mely a motorra és a váltóra vonatkozik.

FONTOS INFORMÁCIÓ!!!! 

 

A garancia biztosítások csak akkor köthetők, amennyiben használtautó kereskedésben vásárolja a gépjárművét, amennyiben magánszemélytől vagy nem gépjármű kereskedőtől vásárol, akkor erre nincs lehetősége!

Vannak kibővített csomaggal rendelkező garanciák is, melyek a motor és váltón kívül pluszban nyújtanak biztonságot, ezek térítés ellenében cégünknél az adásvétel alkalmával megvásárolhatók. Az árakkal kapcsolatban érdeklődjön kollegáinknál!

 

Tel: +36 1 300 3333

 

Garancia partnereink:

 

JóAutók Garancia (Real Garant)

 

CarGarantie Garancia

 

Defend Garancia