Kérjük, másolja be hirdetése linkjét  

Hirdetési oldal url címe / linkje / hirdetésének kódszáma.

  Az üzenetet azért küldtük, mert valamelyik hirdetési oldalon láttuk eladó gépjárművét, mely felkeltette érdeklődésünket.
  1. Kérjük, másolja ki a hirdetési oldal fejlécéből a hirdetés linkjét vagy a hirdetés kódját melyet e-mailben kapott.
  2. Másolja be az fentebb található mezőbe.
  3. Nyomja meg a küldés gombot.

  Technikai probléma esetén vagy személyes konzultáció miatt kérjük keresse kollégánkat a +3630 4916295 számon!

  Naponta több hirdetésre küldünk érdeklődő üzenetet, melyet nem tárolunk le adatbázisban.

  Kérjük küldje el a böngésző felső sorában található linket, hogy kollégáink információt kapjanak eladósorba került autója paramétereiről, mely alapján AZONNALI KÉSZPÉNZes vételi ajánlatot tudnak készíteni Önnek!

  Kollégánk megnézi ajánlatát.

  A feltüntetett adatok alapján felkeresi Önt telefonon, ha további pontosításra van szükség azokat megkérdezi és utána előzetes árajánlatot ad, mely azonnali készpénzes fizetésre vonatkozik.

  Fontos, hogy a végleges  árajánlat mindig személyes megtekintés után történik!

  Ismerjük a különböző típusokat, azok jellemző hibáit és tudjuk, hogy azokra bizonyos km-megtétele után milyen költségek hárulnak.
  Nem ledegradáljuk az autót hanem felmérjük és az aktuális állapotához képest korrekt AZONNALI KÉSZPÉNZES vételi árat ajánlunk.

  Legjobb esetben nem is kell!
  Kérjük, küldje el a linket mely a hirdetés adatait tartalmazza.
  Amennyiben sikerül megegyezni, Kollégáink elmennek az autóért és az Önnek megfelelő módon (átutalás, készpénz) fizetnek!

  A kereskedő leveszi válláról a terhet és átvállalja a használt autókra is kötelező szavatossági kötelezettségét!

  Nem kell a csak beszélgetni kívánó, mennyit enged a feléből, hízóra / kacsára csere nem érdekli-e, „érdeklődőkkel” foglalkoznia, plusz a próbakör rizikója sem Önt terheli.

  – Tapasztalataink szerint nem kap sokkal magasabb árat magánszemélyes alku végén, mint amit kereskedésünk biztosan és azonnal kifizet!

  Minden megvásárolt gépjárműre végleges adásvételi szerződést kötünk, melynek aláírásától kezdve Önnek megszűnik a biztosítási és gépjárműadói fizetési kötelezettsége! Ha van bónusza és új autót vesz, azonnal átviheti.

  Kérjük másolja be hirdetésének címét, küldje el és meglátja, szolgáltatásunk rengeteg felesleges bosszúságtól tudja megkímélni Önt!