Használt autó felvásárlás: tovább bővült a kereskedés kínálata

BecsiAutopark 0 Hozzászólás május 6, 2024

„Ha május, akkor használt autó felvásárlás a Bécsi Autóparkban” – akár ez is lehetne kereskedésünk mottója, miután a tavasz utolsó hónapjának első hetében rengeteg használt gépkocsi érkezett telephelyünkre. Távozókból sem volt hiány, akadt olyan használtautó, amelyet meg sem tudtunk hirdetni, mert rögtön lecsaptak rá az új tulajdonosok, illetve egy-két régebb óta nálunk pihenő versenyző is gazdára talált.

Használt autó felvásárlás: mindenkire gondolunk

A Bécsi Autópark prémium minőségű használt autó kínálatában számos típus képviselői kapnak helyet, hogy mindenki megtalálja a számára tökéletes járművet. A kis fogyasztású használt autók listája több taggal is bővült (Seat Cordoba, Chevrolet Aveo, Toyota Yaris, Mercedes-Benz B 180), de kereskedésünkben akadnak családi autók használtan, jó állapotban is, mint például a Renault Espace, a Peugeot 5008 vagy éppen a gyárilag tuningolt Mercedes-Benz V 250.

A megbízhatóság és a biztonság a legfontosabb számodra? A Volvo XC90 és a Volvo V90 páros minden igényt kielégítenek ezen a téren, sőt! Ráadásul – sok másik használtautó mellett – rájuk is vonatkozik a 12 hónapos garancia, amely minden 15 évnél fiatalabb és 300 ezer kilométernél kevesebbet futott használt gépjármű esetében érvényes.

Használt autó felvásárlás: Mercedes-Benz B 180

Használt luxusautó: igazi szupersztár érkezett!

Hatalmas fogás használt autó felvásárlás során: egy Bentley Bentayga érkezett a Bécsi Autóparkba! Szelídítsd meg a bíborszínű luxus fenevadat, amely egy V8-as, 550 lóerős motorral és F1-es váltókarokkal irányítható, nyolcfokozatú automata váltóval kápráztat el. Persze nem csak a kocsi ereje lenyűgöző, hanem a full extrás felszereltsége is, amelynek minden elemét szinte lehetetlen lenne felsorolni. Egy angol úr Budapesten – csapj le rá a Bécsi Autóparkban!

Írjon hozzászólást!