Megbízható használt autó kereskedés: rangos elismerést kapott a Bécsi Autópark

BecsiAutopark 0 Hozzászólás május 13, 2024

A múlt héten joggal lehetett büszke magára a Bécsi Autópark csapata, ugyanis megbízható használt autó kereskedés minősítést kaptunk, sőt egy új nyereményjáték is elindult, amelyben a használt autó vásárlás szokásainak felmérése mellett, Azahriah életéről és klipjeiről is feltettünk néhány kérdést. A győztes jutalma pedig mi más lehetne, mint egy kiemelt állójegy napjaink legnagyobb magyar sztárjának Puskás Arénában tartott koncertjére!

Megbízható használt autó kereskedés: mi vagyunk az elsők!

Nagyképűség nélkül mondhatjuk, hogy a vevőink véleményei alapján megbízható használt autó kereskedés vagyunk: ezért az elismerésért dolgozunk a hét minden napján, hiszen a prémium minőségű használt autó flotta mellé a legjobb ügyfélélmény és szolgáltatás dukál. Ezen alapelvek mentén működünk, így külön öröm, amikor ezt hivatalosan elismerik.

A Bécsi Autópark – az előírt szakmai elvárásokat teljesítve – a használtautó kereskedések közül elsőként kapta meg a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara által kiállított „Megbízható Vállalkozás” minősítést, valamint jogosulttá vált a Kamarai Bizalom oklevél és pecsét használatára. Azaz a Bécsi Autópark Kft. hivatalosan is megbízható használt autó kereskedés lett!

Megbízható használt autó kereskedés
Megbízható használt autó kereskedés lettünk!

A színpadon: Azahriah – újabb nyereményjátékot hirdettünk!

Közösségi média oldalaink követői számára aligha meglepetés, hogy megannyi nyereményjátékkal kedveskedünk ügyfeleinknek. A használt autó vásárlók és eladók a Jóvakáció Kft-vel közös promóciókban nyerhettek álomnyaralást, míg Dzsúdló decemberi nagykoncertjére két fő zsebelhetett be belépőt. Most ismét egy ifjú szupersztár, Azahriah arénakoncertjére sorsolunk ki egy kiemelt állójegyet!

Válaszolj néhány egyszerű kérdésre, add meg az e-mail címedet, fogadd el a felhasználási feltételeket és bulizz a Puskás Arénában május 25-én! A kvíz ITT érhető el – játékra fel!

Azahriah-kvíz – Játssz most!

Írjon hozzászólást!